Wat is Verhuurnet?
Verhuurnet is het platform voor huurders, verhuurders en toeleveranciers. Het voorziet de verhuursector van informatie en ontwikkelt producten. Deze producten worden zowel via internet als via de ‘niet digitale wereld’ aangeboden.
Voor wie is Verhuurnet bedoelt?
Voor huurders, verhuurders en toeleveranciers van de verhuursector.
Wat doet Verhuurtnet?
Zoekmachine
De zoekmachine van Verhuurnet biedt verhuurbedrijven de mogelijkheid om producten beschikbaar te stellen via het internet. Huurders krijgen zo een overzichtelijk aanbod van professionele verhuurbedrijven bij hen in de buurt.
 
Huren
Verhuurnet verkoopt de boodschap: Liever huren dan kopen. Verhuurnet stelt constant de vraag: “Waarom niet huren in plaats van kopen?” Daarbij wijst het de koper op de voordelen van huren. De klant krijgt vervolgens op Verhuurnet.nl een compleet overzicht van de professionele verhuurbedrijven in Nederland en België.
 
Communicatieplatform
Verhuurnet informeert huurders, verhuurders en toeleveranciers over de ontwikkelingen in de markt. Niet alleen via de website maar ook via de maandelijkse nieuwsbrief en het jaarlijkse marktonderzoek. Verhuurnet organiseert ook seminars en beurzen. Denk aan het seminar Optimaal Verhuren en de Rentex beurs.
 
Hoe lang bestaat Verhuurnet al?
Verhuurnet is in 1997 opgericht en was de eerste die een portaal ontwikkelde specifiek voor de verhuursector. Verhuurnet is inmiddels uitgegroeid tot dé netwerkorganisatie van de verhuursector.