Verhuurnet is het platform voor huurders, verhuurders en toeleveranciers. Het voorziet de verhuursector van informatie, ontwikkelt producten en dient als contactplatform voor het binnenland en buitenland.
 
Online verhuur & informatie
Verhuurnet.nl is het portaal op internet voor huur en verhuur. Met een vermelding op Verhuurnet.nl is uw bedrijf vindbaar op internet. Op deze website staan vrijwel alle professionele verhuurbe-drijven uit Nederland en België.
Dagelijks vinden vele potentiële huurders een geschikt verhuurbedrijf bij hen in de buurt via Verhuurnet.nl.
 
Opleidingen & Certificering
Om het niveau van kennis en veiligheid op het juiste peil te houden, is het noodzakelijk dat alle medewerkers regelmatig onderricht krijgen over de voor hun specifieke risicovolle taken en werkzaamheden. Denk daarbij aan heftruck rijden, werken met een autolaadkraan, enzovoort. Maar het is ook belangrijk om medewerkers te scholen op het gebied van technische kennis, communicatieve vaardigheden en fraudepreventie.
 
Fraude- & diefstalpreventie
Met CrimiMail en de Fraude- en diefstalpreventieopleiding heeft Verhuurnet een krachtig instrument om u te behoeden voor fraude en verduistering. CrimiMail is een internationale database met informatie over dubieuze huurders, gestolen goederen en kredietwaardigheid van personen en bedrijven. CrimiMail is ontwikkeld in nauwe samenwerking met verhuurbedrijven, schadeonderzoekbureaus en verzekeringsmaatschappijen.
 
Communicatieplatform
Door middel van verhuurnet.nl en deelnemen èn organiseren van beurzen/seminars vult Verhuurnet een belangrijke rol als communicatieplatform binnen de Nederlandse verhuursector. Daarnaast wordt ook de contacten met collega’s in het buitenland gezocht en onderhouden. Zo heeft Verhuurnet in 2006 een beursreis georganiseerd naar dé verhuurbeurs in Londen. En is zijn de eerste stappen gezet om ditzelfde te doen voor de Rental Show in Atlanta in 2007. Verhuurnet is ook als netwerkorganisatie actief lid van de European Rental Association. Doel van het lidmaatschap is het vertegenwoordigen van de Nederlandse verhuurbedrijven bij deze nieuwe Europese branchevereniging.
Commerciële ondersteuning
Op diverse manieren ondersteunt Pronium, de reclamestudio van Verhuurnet, verhuurbedrijven bij het vermarkten van hun bedrijf. Denk daarbij aan het bouwen van websites, het verzorgen van (product)brochures en het aanbieden van extra kortingen voor het adverteren in de bekende gidsen.
 
Bel voor meer informatie over Verhuurnet via 087 87 520 20.
Of neem contact op via e-mail