Verhuurnet
   
VCA Basis & VCA Vol
 
 
Voldoende onderricht en voorlichting is een essentieel onderdeel van de Arbowet. Een bedrijf dat het personeel voldoende opleidt, weet dat hiermee een groot gedeelte van risico's op onveilig gedrag wordt weggenomen.
Met betrekking tot ‘veilig werken’ biedt Verhuurnet Opleidingen de volgende opleidingen. Zeker voor VCA gecertificeerde bedrijven is dit een 'must'.
 
VCA-basis en VCA-VOL (= Veiligheid Operationeel Leidinggevenden)
Voor de opleidingen VCA (basis en vol) van Verhuurnet Opleidingen krijgt de deelnemer het lesboek toegestuurd en hij gaat hier middels zelfstudie mee aan de slag.
 
Op de overeengekomen datum legt de kandidaat het officiële examen af en bij voldoende resultaat krijgt de kandidaat het VCA certificaat uitgereikt. Dit certificaat is persoonsgebonden en geldig voor 10 jaar.
 
 
Examens
De examens worden afgenomen door PBNA. Tot 10 personen vindt dit op een PBNA locatie plaats. Vanaf 10 personen en meer (basis en/of vol vca gemixt) is het mogelijk om een examen in-company te organiseren.
 
Uitvoering en kosten
VCA basis
De kosten voor deze opleiding bedragen € 150,00 per persoon.

VCA-Veiligheid Operationeel Leidinggevenden
De kosten voor deze opleiding bedragen € 210,00 per persoon.

CD-trainer
Om het leerproces te ondersteunen, bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een CD-trainer. Deze CD-trainer helpt de kandidaat middels vragen en filmpjes de stof te begrijpen. De kosten voor gebruik van deze CD-trainer bedragen € 30,00 per CD. (alleen in combinatie met lesboek). De kandidaten ontvangen de boeken en CD's in bruikleen.
 
 
Contactpersoon: Silvia Bakker
E-mail: sbakker@verhuurnet.nl
T. : 085 73 255 20
ga naar opleiding:
Preventiemedewerker